+31 (0)30 208 1063
Lokaal tarief, 09.00 - 17.00 (ma - vr)

Betonbouw

Betonbouw

Beton is volop in ontwikkeling. De vraag naar goedkope en duurzame bouwprocessen stijgt en de realisatie hiervan vereist constante innovatie.

Een betonproject bestaat uit talrijke facetten. Bijvoorbeeld de productie. Deze wordt onderscheiden in twee categorieën: geprefabriceerde elementen en ter plaatse gestort werk. Geprefabriceerde elementen worden in de werkplaats gemaakt en later geplaatst. Bij ter plaatse gestort werk wordt het beton in speciale betonwagens vanuit een betoncentrale aangevoerd, vervolgens in een bekisting gestort en getrild. Daarna moet het uitharden.
Trip Bouw is in staat beide elementen uit te voeren. Wij beschikken over eigen materieel en werken nauw samen met gerenommeerde ingenieursbureaus en gespecialiseerde onderaannemers. Beton is bijzonder en vraagt om specialistische kennis. Wij staan dan ook garant voor het beste eindresultaat.

Trip Bouw verzorgt voornamelijk het onderhoud en renovatie van betonconstructies in de woning- en utiliteitsbouw. De meeste mogelijkheden zien wij in prefab. Prefab versnelt namelijk de uitvoeringsfase en biedt, doordat het is voorbereid onder optimale omstandigheden in de fabriek, een betere kwaliteit. Prefab ziet men vooral terug in systeemvloeren, dakconstructies, trappen en betonnen heipalen. Naast traditionele nieuwbouw (doormiddel van beton ter plaatse storten) bieden wij ook de mogelijkheid voor nieuwbouw met prefab.