+31 (0)30 208 1063
Lokaal tarief, 09.00 - 17.00 (ma - vr)

Particulier

Particulier

Trip Bouw heeft al vele jaren ervaring in de particuliere sector. Wij realiseren ons dat verbouwen niet alleen een financieel economische kwestie is. Verbouwen vindt veelal plaats in een bestaande situatie waar gewoond en gewerkt wordt. Doordat Trip Bouw over aantoonbare expertise beschikt, de juist diploma’s heeft behaald en uitstekende verzekeringen heeft afgesloten (CAR-verzekering en AVB-polis), kunnen snelheid, efficiëntie en respect voor de bewoners en werknemers voorop staan.

Als bouwonderneming staan wij midden in de maatschappij en voelen wij ons verantwoordelijk daaraan een bijdrage te leveren. Door onze bedrijfsprocessen te blijven innoveren en ontwikkelen, wordt het leefklimaat zoveel mogelijk ontzien. Op dit moment is ruim 70% van de woningen in Nederland niet energie-efficiënt. Trip Bouw bouwt daarom inmiddels passief, een aanpak waarmee het energieverbruik drastisch terug wordt gebracht en het gemak van de gebruiker wordt verhoogd. Zo maken wij uitsluitend gebruik van duurzaam geproduceerd hout, waarmee we ontbossing proberen tegen te gaan.
Voor verschillende energiebesparende maatregelen zijn doorgaans subsidies te verkrijgen. Ga voor aanvullende informatie daarover naar www.meermetminder.nl of www.milieucentraal.nl.

Trip Bouw geniet grote aanzien als het gaat om aan- en opbouwen, renovatie en traditionele nieuwbouw. Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z. Dat is inclusief de ontwerptekeningen, werktekeningen, alle vereisten voor de omgevingsvergunning en uiteraard de omgevingsvergunning zelf. Tevens zijn wij in staat een eigen ontwerp te presenteren of samen met de aanbesteder een bijzonder ontwerp samen te stellen. Kijk voor meer informatie bij eigen bouwplannen ook op de website van het omgevingsloket van de overheid: www.omgevingsloket.nl.

Wij bespreken graag uw aanvraag zodat wij u kunnen laten profiteren van onze scherpe prijzen.