+31 (0)30 208 1063
Lokaal tarief, 09.00 - 17.00 (ma - vr)

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Bouwen zit in ons bloed. Onze opdrachtgevers zijn belangrijk voor ons, wij behandelen hen met respect, zoals zij dat ook met ons doen. Voor utiliteitsbouw is een wederzijds vertrouwen nodig. Wanneer wij goede kwaliteit leveren, betekent dit potentieel nieuwe klanten; Ouderwetse mond-tot-mondreclame en dat is krachtiger dan elke internetcampagne!

Trip Bouw heeft de utiliteitsbouw eigen gemaakt. Wij trachten onze opdrachtgevers tegen de juiste kosten de beste kwaliteit te bieden. Selectieprocedures en prijs is ons wel bekend. Omdat wij samenwerken met gepassioneerde mensen blijft het bouwproces voor de aanbesteder een zorgeloos proces. Vanwege verschillende opleidingstrajecten en nauwe samenwerking met detacheringbureaus, ontstaan nieuwe arbeidsplaatsen en wordt ons team aangevuld met jonge en enthousiaste deskundigen die hun vak verstaan.

In de loop der jaren hebben wij binnen de utiliteitsbouw verschillende specialisaties opgebouwd. Voorbeelden hiervan zijn: bedrijfshallen, tandartspraktijken, kleine kantoorpanden, scholen en kerken.
Regelgeving speelt een belangrijke rol bij deze projecten. Trip Bouw hanteert de nieuwste normen en regelgeving. Zo werken wij met contractvormen uit aanbesteding of UAV-GC, waarbij het ontwerp en de realisatie bij ons worden ondergebracht. Voor een deskundig advies kunt u dan ook altijd bij ons terecht.

Trip Bouw is ook voor de grote projecten in te schakelen. Doordat wij uitsluitend samenwerken met lokale bedrijven die onder andere ISO 9001, ISO 14001, VCA**, FSC en BouwGarant gecertificeerd zijn, zetten wij in op social return, kunnen wij slim uitbesteden en zonder problemen een project overzien. Een heldere aanpak heeft een gunstige uitwerking op uw budget en de planning.