+31 (0)30 208 1063
Lokaal tarief, 09.00 - 17.00 (ma - vr)

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Zoals de kleuren in onze huisstijl suggereren, nemen wij duurzaamheid zeer serieus. Dagelijks zetten wij ons in om zo duurzaam mogelijk te ondernemen. Met kleine maatregelen zoals ECO-FSC briefpapier en groene stroom, maar ook met ingrijpende maatregelen tijdens bouwprojecten. Daarnaast geven wij onze opdrachtgevers in alle fases van het bouwproces advies over duurzame bouw. Zo weerspreken wij de misvatting dat duurzaamheid synoniem staat aan hoge kosten. In veel gevallen betekent het juist kostenbesparing. Het mes snijdt dus aan twee kanten.

Wij voelen het als onze verantwoordelijkheid om duurzaam te investeren in de maatschappij. In eerste instantie richten we ons daarbij op onze directe omgeving en op de plek waar we bouwprojecten uitvoeren. Trip Bouw ondersteunt particulieren en bedrijven tijdens bouwactiviteiten met zowel kennis als goederen. Wij maken ons ook hard voor social return, waarbij we een hand reiken aan startende ondernemers. Tijdens bouwprojecten zetten wij ons in om de lokale werkgelegenheid te bevorderen door leveranciers en onderaannemers in te schakelen uit de omgeving van onze bouwlocatie.

Als laatste nemen wij dagelijks verantwoording richting onze eigen personeelsleden. Wij willen goed zijn voor onze mensen die zich dag en nacht voor ons inzetten zodat Trip Bouw u de beste kwaliteit en vakmanschap kan blijven leveren!