+31 (0)30 208 1063
Lokaal tarief, 09.00 - 17.00 (ma - vr)

Over ons

Over ons

Ooit begonnen met niets meer dan een simpele werkschuur, één bedrijfswagen en wat gereedschap. Een opdracht per keer betekende een langzame omzetgroei en tegelijkertijd dat kwaliteit, eerlijke prijzen voor de klant en onze ‘afspraak is afspraak-mentaliteit’ hoog in het vaandel kwamen te staan. Jaren later vormen deze uitgangspunten nog steeds de fundering van onze onderneming.

Door de jaren heen hebben de kwaliteiten van deze aannemer een naam gevestigd. Trip Bouw is een echt familiebedrijf gevestigd in het midden van het land. Vanuit de bruisende en centraal gelegen stad Utrecht, in een modern kantoor, zijn wij overal in het land snel inzetbaar. Onze personeelslieden kennen maar één liefde: toekomstgericht bouwen.

Zorgvuldig werken, duidelijke offertes, een snelle doorlooptijd (mogelijk gemaakt door een strakke planning) en bovenal kwaliteit, klinkt door in onze bedrijfsvoering. Wij denken proactief met u mee en lopen niet weg voor onze verantwoordelijkheden. Er is altijd een grote betrokkenheid bij uw project, waarin wij out-of-the-box durven te denken.

Korte communicatielijnen en een platte organisatiestructuur zorgen voor een flexibele en adequate reactie op uw vragen. Hierdoor staat u altijd in contact met de juiste persoon.

Trip Bouw realiseert zowel algemene burgerlijke bouw als utiliteitsbouw in heel Nederland en voornamelijk in de Randstad. Wij voeren zowel voor de particuliere als voor de zakelijk sector vele onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit. We richten ons ook op de woningbouw. Deze kan in traditionele nieuwbouw en verbouw worden uitgevoerd, maar ook in systeembouw en prefab.