+31 (0)30 208 1063
Lokaal tarief, 09.00 - 17.00 (ma - vr)

Trip Bouw methodiek

Trip Bouw methodiek

Elk project is uniek en de ontwikkeling hiervan vraagt om precisie. Als bouwontwikkelaar gebruiken wij een overzichtelijk actieplan. In een aantal stappen werken wij van idee naar realisatie, zodat u de garantie heeft van een optimaal eindproduct. Binnen onze onderneming is alle kennis en expertise in huis om uitdagende projecten te realiseren. De ontwikkelde stappen sluiten nauw aan bij onze rol als totaalbouwer. Gedurende het gehele proces zetten wij vroegtijdig alle benodigde specialismen en ervaring in. We komen altijd onze afspraken na, we zijn flexibel en kwaliteit en veiligheid zijn bij ons vanzelfsprekend!

Als opdrachtgever heeft u een wens, een idee, een visie. Na een eerste kennismaking inventariseren wij gezamenlijk uw huidige en toekomstige behoeftes. Rekening houdend met al uw wensen, vertalen wij deze inventarisatie naar een plan van eisen waarbij we vooral letten op ruimte, functionaliteit, uitstraling, milieu en flora en fauna.

Trip Bouw presenteert een totaalbudget. Aan de hand van de goedgekeurde budgettering stellen wij dan een exploitatiebegroting op. Dit taakstellend budget is de leidraad voor het totale bouwproces. In samenwerking met gerenommeerde architecten presenteren wij schetsontwerpen waarin het plan van eisen nauw is verweven. Uiteraard bewaken wij tijdens de ontwerpfase wederom het taakstellend budget. Na goedkeuring zorgt Trip Bouw voor de aanvraag van de benodigde vergunningen.

Na het verkrijgen van de vergunningen start de uitvoeringsfase. Kwaliteit, planning en veiligheid zijn belangrijke pijlers. Wij zorgen voor een optimaal eindproduct en informeren u volledig over de voortgang van de werkzaamheden. Samen met u staan wij garant voor een plezierige bouwtijd.

Onze samenwerking stopt nimmer bij de oplevering. Mocht zich tegen de verwachtingen in een probleem voordoen, dan lossen wij dit snel en professioneel op. Pas als onze opdrachtgevers helemaal tevreden zijn, zijn wij ook tevreden. Ons streven is een relatie voor het leven.